Casa Mulder
+ Grotere letters | - Kleinere letters

Casa Mulder
Casa Mulder

In San Fulgencio la Marina staat onze luxe 6 persoons villa met een moderne inrichting.
3 slaapkamers, 2 badkamers, open keuken, airco, grote tuin met terras en een prive zwembad. De woning bevindt zich in de nabijheid diverse steden, zoals Benidorm, Alicante, Elche en Torrevieja. De villa is speciaal geschikt voor minder validen en rolstoelgebruikers, maar kan uiteraard door iedereen gebruikt worden.

Omgeving

lamarina

San Fulgencio

Casa Mulder vind u in San Fulgencio, een gemeente op een kleine 30 minuten van Alicante Airport, 15 km. ten noorden van Torrevieja en ongeveer 10 minuten van het strand van het toeristische La Marina. De woonwijken (Urbanisaties) La Marina, La Escuera en El Oasis vormen de belangrijkste woon en toeristische gebieden van San Fulgencio. Het strand van La Marina strekt zich uit van Guardamar tot bijna Santa Pola , met een lengte van meer dan 8 km.

U bent hier op wandelafstand van verscheidene supermarkten, met name Mercadona, Lidl, Hollands Welvaren (voorheen Appie Hein) en diverse bars en restaurants met plaatselijke gerechten. In Benijofar vind u de nederlandse supermarkt Supermercado Diferente. Rojales beschikt over diverse nederlandse restaurants, een Aquapark en de jeugdige bezoeker kan ook terecht in een aantal discotheken.

Activiteiten

Strand, zeilen, duiken, sportvissen, wandelen, winkelen, uit eten... Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de activiteiten die u kunt ondernemen aan de oostkust van Spanje. Behalve naar het strand gaan, uitgaan of naar een speeltuin gaan met de kinderen kunt u ook andere activiteiten en sporten ondernemen en uitvoeren.

Bezienswaardigheden in de regio Alicante

Het binnenland van de CostaBlanca is vol van natuurlijke aantrekkelijke streken. Diverse aangegeven routes begeleiden u langs de mooiste landschappen van Alicante. Andere grote plaatsen in de omgeving zijn: Torrevieja, een kustplaats met een prachtige boulevard, terrasjes, winkeltjes, restaurantjes en bistros, Murcia met veel oude gebouwen, ongeveer 40 km ten zuidwesten, of op 80 km zuidelijk Carthagena, een zeer oude marinehaven.

Minder-validen

Voor een fantastische vakantie aan de zonovergoten Costa Blanca kunnen ook minder validen en gehandicapten bij ons uitstekend terecht. In onze luxe vakantievilla kunnen ook rolstoelers en mensen met verminderde mobiliteit genieten van alle comfort en luxe.
Er zijn geen drempels in en om het huis en alle deuren zijn minimaal 90 cm breed. De vloer loopt in alle ruimten door naar terras en parkeerplaats.
Alle aanwezige hulpmiddelen zijn vrij voor u beschikbaar zonder bijkomende kosten.

Lees verder...