Bos & Duin 51
+ Grotere letters | - Kleinere letters

Bos & Duin 51
Bos & Duin 51

In Oostkapelle staat onze 5 persoons geschakelde vakantiewoning met een moderne inrichting.

Bos en Duin 51 is een mooi gelegen, ruim ingerichte vakantiewoning. De woning is gelegen op een klein, autovrij vakantiepark. De woning ligt op korte afstand van het begin van de duinen, in de nabijheid van de zee en aan de rand van een bos. De afstand naar het bos is 100 meter. Het Noordzeestrand bevindt zich op 650 meter van de woning. De unieke ligging maakt het park bij uitstek geschikt voor een zon-,zee,- en strandvakantie. Voor mensen die van fietsen, wandelen, natuur, rust en veel ruimte houden.
Achter het huis bevindt zich een omheinde tuin met ruim terras en tuin met gras. Aan de zijkant van het huis bevindt zich een terras met loungebank en hier kunt u altijd uit de wind en in de zon zitten.

Omgeving


Grotere kaart weergeven

Oostkapelle is een dorp in de Nederlandse provincie Zeeland, in de gemeente Veere, nabij Domburg. Even buiten de eigenlijke kom ligt het vakantiepark Bos en Duin.
Oostkapelle biedt onze gasten een unieke combinatie van mooie brede stranden, een diepe strook van duinen en bossen omringd met groen agrarisch landschap. Dit geeft U de mogelijkheid om heerlijk te genieten van de rust van de natuur, om bijzondere fietstochten te maken door het mooie Walcherse landschap en om te ontspannen op een van de mooiste stranden van Nederland.
Het strand bij Oostkapelle is een van de breedste van Nederland. Er zijn strandcabines, loopplanken, douches, speeltoestellen en verschillende strandpaviljoenen.
De strandovergang aan de Duinweg ligt op enkele honderden meters van onze vakantiewoning. Benodigdheden voor het strand bevinden zich in de schuur. Een bolderkar, windscherm, strandspeelgoed en spelletjes, strandstoelen en parasol voor een aangenaam verblijf op het strand.


Activiteiten

Strand, zeilen, duiken, sportvissen, wandelen, uit eten... Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de activiteiten die u kunt ondernemen aan de kust van Zeeland. Behalve naar het strand gaan, uitgaan of naar een speeltuin gaan met de kinderen kunt u ook andere activiteiten en sporten ondernemen en uitvoeren. minigolf_boschhoek Tegenover het park bij restaurant de Boschhoek vind u een 18 holes midgetgolfbaan die het restaurant omcirkelt. De compleet met kunstgras aangelegde banen zijn volledig gerenoveerd en zorgen voor vermaak voor jong en oud, met uw tweetjes of in groepsverband. En na afloop kunt u natuurlijk de grote overwinning vieren op het terras.

Bezienswaardigheden in Zeeland

Zeeland is een van de twaalf provincies van Nederland. gelegen in het zuidwesten aan de Noordzee en grenzend. Dankzij de vele kilometers aan stranden en het zonnigste weer van het Europese deel van Nederland trekt Zeeland jaarlijks miljoenen toeristen. Niet alleen onder het eigen volk is Zeeland populair als vakantiebestemming, ook onze oosterburen weten de Zeeuwse massaal te vinden.
In de badplaats Domburg zie je soms meer Duitsers dan Nederlanders

Lees verder...